Vil du af med din social angst hurtigt og effektivt?

Få en tid, der passer dig, til 30 minutters gratis, fortrolig og uforpligtende samtale over telefonen om, hvordan jeg kan hjælpe dig af med din angst for at være sammen med andre

Behandling af social angst der virker

Jeg er en erfaren psykoterapeut med speciale i angst, der hvert år hjælper mellem 100 og 150 klienter med at slippe af med deres social angst ved at lære dem ikke at være angst for, hvad andre mener eller tænker om dem.

Det er derfor jeg garanterer dig for, jeg også kan hjælpe dig med at komme af med din social angst.

Det spiller ingen rolle for behandlingen af din angst om vi sidder fysisk overfor hinanden, så hvis du bor langt væk fra min angstklinik i København, foregår behandlingen over telefonen.

Behandling af social angst der virker

Jeg er en erfaren psykoterapeut med speciale i angst, der hvert år hjælper mellem 100 og 150 klienter med at slippe af med deres social angst ved at lære dem ikke at være angst for, hvad andre mener eller tænker om dem.

Det er derfor, jeg garanterer dig for, jeg også kan hjælpe dig af med din social angst.

Det spiller ingen rolle for behandlingen af din angst om vi sidder fysisk overfor hinanden, så hvis du bor langt væk fra min angstklinik i København, foregår behandlingen over telefonen.

Så givende samtaler hvor Morten så professionelt og omsorgsfuldt fandt ind til kernen af min angst på bare 3 behandlinger over mobilen. Jeg er ham dybt taknemmelig for at turde gå ud i livet igen. Efter mange år med angst og “isolation” fik jeg endelig den behandling, som jeg havde brug for. Jeg vil på det varmeste anbefale så dygtig en psykoterapeut som Morten.
Lisette, 56 år, Lægesekretær

 

 

 

Hvordan behandlingen virker

Har vi social angst, oplever vi ofte angst, når vi er sammen med andre, hvad enten den kommer til udtryk ved hjertebanken, åndenød, svimmelhed og anden uro.

Selvom vi føler, der er masser af grunde til at være angst i situationer med andre, er der aldrig tale om gode grunde, når vi lider af angst.

Derfor kan vi også slippe af med vores angst for at være sammen med andre, hvis vi ved, hvordan vi undersøger og ændrer de tanker, der skaber og vedligeholder vores angst på den rigtige måde.

Det er det, jeg hjælper dig med at gøre som psykoterapeut, og jeg garanterer dig for, det vil give dig en helt ny forståelse af din angst, som i løbet af kort tid vil få din angst til at forsvinde.

 

 

Hvordan behandlingen virker

Har vi social angst, oplever vi ofte angst, når vi er sammen med andre, hvad enten den viser sig ved hjertebanken, åndenød, svimmelhed eller andre fysiske symptomer

Selvom vi føler, der er masser af grunde til at være angst i situationer med andre, er der aldrig tale om gode grunde, når vi lider af social angst.

Derfor kan vi også slippe af med vores angst for at være sammen med andre, hvis vi ved, hvordan vi undersøger og ændrer de tanker, der skaber og vedligeholder vores angst på den rigtige måde.

Det er det, jeg hjælper dig med at gøre som psykoterapeut, og jeg garanterer dig for, det vil give dig en helt ny forståelse af din angst, som i løbet af kort tid vil få den til at forsvinde.

Vil du også af med din social angst?

Få en tid, der passer dig, til 30 minutters gratis, fortrolig og uforpligtende samtale over telefonen om, hvordan jeg kan hjælpe dig af med din angst for at være sammen med andre

Virker det hver gang?

Ja, hver gang!

Mange der starter i behandling hos mig får medicin mod angst og har tidligere fået behandling hos andre psykoterapeuter, psykiatere eller psykologer.

De fleste bliver derfor ikke kun overrasket over, at deres behandling virker, men også over hvor hurtigt og effektivt den faktisk får deres angst til at forsvinde.

Efter 4 år med invaliderende angst startede jeg i telefonterapi hos Morten. Min angst hæmmede mig i så alvorlig grad, at jeg intet kunne foretage mig selvstændigt. Jeg kunne ikke længere handle, tage offentlig transport, deltage i arrangementer eller være aktiv på studiet uden støtte fra kæreste. Jeg var i konstant alarmberedskab og levede med paniktanker døgnet rundt. I dag knapt et år efter jeg startede i telefonisk terapi lever jeg et fuldstændig “normalt liv.Jeg har netop færdiggjort min kandidatgrad, jeg rejser, er social og lever det liv, jeg drømte om og håbede på. At starte i terapi hos Morten har forvandlet alt og givet mig livet tilbage. Jeg er SÅ taknemmelig og giver Morten mine varmeste anbefalinger!
Emma, 23 år, Studerende

Har du angst behandler jeg bl.a.:

Panikangst: Pludselige angstanfald, hvor man ofte er bange for at få et hjertetilfælde, besvime, blive kvalt, eller blive sindssyg
Socialfobi:
Angst for at være sammen med andre mennesker, fordi man er bange for, hvad de tænker om en
Præstationsangst: Stærk angst ved tanken om at skulle præstere, f.eks. ved møder, samtaler og eksaminer
Agorafobi: Angst for at færdes, hvor der er mange mennesker, f.eks. busser, tog, supermarkeder
Generaliseret angst: En konstant følelse af angst og nervøsitet og vedvarende bekymringer
Enkelfobi: Angst for bestemte ting eller bestemte situationer, f.eks. angst for edderkopper, højder, at køre bil, lukkede rum

Hvor lang tid tager det at blive behandlet for social angst?

Kognitiv terapi er en af de mest veldokumenterede former for korttidsterapi mod angst, og med Concern Based Cognitive Therapy, sker det endnu hurtigere.

Allerede efter første gang, vi har talt sammen, vil du opleve en helt ny kontrol over dine tanker, når angsten kommer, og de fleste behøver ikke mere end et par gange, før de selv kan håndtere deres angst, så den ikke længere styrer deres liv.

Det får du ud af din behandling:

  • En supereffektiv angstbehandling baseret på kognitiv terapi
  • En helt ny forståelse af hvad der skaber din angst, og hvad der opretholder den
  • Teknikker og værktøjer så du selv kan dæmpe din angst, når den opstår
  • Hjælp og støtte til at udfordre din angst, så du holder op med at flygte fra den
  • En helt ny oplevelse af din angst som noget, du kan kontrollere

Efter tilbagevendende angsttanker, som fik hovedet til at boble og berøvede min livsglæde tog jeg kontakt til Morten. Morten skar hurtigt ind til benet og i fællesskab fik vi styr på deres ophav, og jeg står nu meget stærkere den dag i dag. Hele det terapeutiske forløb foregik telefonisk, da jeg bor i udlandet.
Anders, 30 år, Konsulent

Jeg gik ned med panikangst og sygdomsangst samt dødsangst og havde været 3 psykologer igennem inden jeg snakkede med Morten. Ingen kunne hjælpe mig og jeg havde ærligt talt givet op. Jeg begriber stadig ikke hvordan 2 sessioner over telefonen i den grad har kunnet mærkes så meget og så hurtigt. Morten er i absolut særklasse som terapeut/rådgiver – der findes ikke bedre. Morten har en fantastisk evne til at stille skarpt, pege ud, sætte ord på. Hans evne til at kigge ind og præcisere hvad og ikke mindst hvorfor. Aldrig har jeg set mig selv og min fortid så klart, jeg er dig evigt taknemmelig. Og hvis jeg skulle få tilbagefald, vil jeg tage kontakten til dig igen.
Denise, 48 år, SOSU-assistent

Jeg kan også hjælpe dig af med din social angst

Ring til mig i dag på 29906196 eller brug kontaktformularen og få en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale på 30 minutter over telefonen om din social angst, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at slippe af med den

Kontakt

Hvidehus
Valbygårdsvej 64A
2500 Valby
Telefon: 29906196
Mail: info@bekymringsterapi.dk

Vil du af med din social angst?

Ring til mig i dag på 29906196 eller brug kontaktformularen og få en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale på 30 minutter over telefonen om din social angst, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at slippe af med den

BEKYMRINGSTERAPI.DK

Vil du af med din social angst?

Ring til mig i dag på 29906196 eller brug kontaktformularen og få en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale på 30 minutter over telefonen om din social angst, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at slippe af med den