Effektiv behandling af lavt selvværd

Slip af med dit lave selvværd

Jeg hjælper som psykoterapeut hvert år masser af mennesker med at komme af med deres lave selvværd, hvoraf mange har lidt under følelsen af ikke at være god nok det meste af deres liv.

Dybest set handler dit lave selvværd om, at du er bange for at fejle eller blive afvist, men det gør også, at de tanker, der skaber dit lave selvværd, er langt mere rationelle, end du tror, fordi du oppe i dit hoved altid begrunder dine negative tanker om dig selv.

Problemet er bare, at selvom du ikke selv kan se det, er dine grunde til at tale dig selv ned, aldrig gode grunde.

Det betyder omvendt, at hvis du undersøger dine negative tanker om dig selv på den rigtige måde, vil du få et helt nyt syn på dig selv og blive i stand til at håndtere dine selvkritiske tanker på en helt ny måde, så dine selvkritiske tanker holder op med at hæmme og begrænse dit liv.

Det er kort fortalt det, jeg hjælper dig med at gøre som terapeut, og jeg garanterer dig for, at der ikke vil gå lang tid, før du for første gang vil kunne føle friheden ved ikke konstant at skulle bekymre sig om, hvad andre folk tænker eller ikke tænker om en.

I forhold til selve behandlingen spiller det i øvrigt ingen rolle, om vi sidder fysisk overfor hinanden i det samme rum, så i tilfælde af, at du bor langt væk fra min klinik i København, foregår det hele online, fordi behandlingen er lige så effektiv over telefonen.

Effektiv behandling af lavt selvværd

Slip af med dit lave selvværd

Jeg hjælper som psykoterapeut hvert år masser af mennesker med at komme af med deres lave selvværd, hvoraf mange har lidt under følelsen af ikke at være god nok det meste af deres liv.

Dybest set handler dit lave selvværd om, at du er bange for at fejle eller blive afvist, men det gør også, at de tanker, der skaber dit lave selvværd, er langt mere rationelle, end du tror, fordi du oppe i dit hoved altid begrunder dine negative tanker om dig selv.

Problemet er bare, at selvom du ikke selv kan se det, er dine grunde til at tale dig selv ned, aldrig gode grunde.

Det betyder omvendt, at hvis du undersøger dine negative tanker om dig selv på den rigtige måde, vil du få et helt nyt syn på dig selv og blive i stand til at håndtere dine selvkritiske tanker på en helt ny måde, så dine selvkritiske tanker holder op med at hæmme og begrænse dit liv.

Det er kort fortalt det, jeg hjælper dig med at gøre som terapeut, og jeg garanterer dig for, at der ikke vil gå lang tid, før du for første gang vil kunne føle friheden ved ikke konstant at skulle bekymre sig om, hvad andre folk tænker eller ikke tænker om en.

I forhold til selve behandlingen spiller det i øvrigt ingen rolle, om vi sidder fysisk overfor hinanden i det samme rum, så i tilfælde af, at du bor langt væk fra min klinik i København, foregår det hele online, fordi behandlingen er lige så effektiv over telefonen.

Da jeg kontaktede Morten var mit selvværd stort set lig nul. Jeg levede i et stort tankemylder af bekymringer. På kun 1 1/2 måneds terapi hos Morten ændrede dette sig markant, og jeg er nu stolt af den person jeg er, og det jeg formår. Morten er utrolig venlig og helt nede på jorden. Han har min varmeste anbefaling
Melissa, 28 år, Pædagogmedhjælper

Jeg blev hjulpet af med mine mindreværdsproblemer og negative tanker med kun få samtaler (4+et par ekstra da jeg løb ind i problemer). Her har andre behandlere ikke kunnet hjælpe mig. Samtalerne med Morten foregik telefonisk, hvilket jeg synes er meget rart og nemt. Morten er desuden meget behagelig at tale med og han er hurtig til at finde årsagen til problemet og løsningen. Så alt i alt er Bekymringsterapi ved Morten noget, jeg på det varmeste vil anbefale.
Katrine, 57 år, Laborant

Vil du også af med dit lave selvværd?

Få en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale over telefonen på 30 minutter om dine selvkritiske tanker, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at slippe af med dit lave selvværd

Virker det?

Ja, jeg har hjulpet rigtig mange mennesker med lavt selvværd, hvoraf mange ofte også har prøvet andre psykoterapeuter og psykologer uden resultat før mig.

Generelt bliver mine klienter ikke kun forbløffet over, hvor effektiv Concern Based Cognitive Therapy er, men også over, hvor hurtigt deres selvkritiske tanker forsvinder og deres selvværd styrkes.

Har du lavt selvværd?

Følgende er ofte tegn på lavt selvværd:

 • Du er ekstremt god til at finde fejl hos dig selv
 • Du fører ofte negative indre dialoger om dig selv
 • Du skal altid være perfekt
 • Du må aldrig lave fejl
 • Din indre kritiker fortæller dig konstant, at du ikke er lige så god som andre
 • Du higer efter andres ros og anerkendelse
 • Du er dårlig til at sige fra
 • Får du ros eller anerkendelse, føler du inderst inde ikke, at du har gjort dig fortjent til den og forklarer det ved enten held eller snyd
 • Du er aldrig tilfreds med dig selv

Jeg har fået terapi telefonisk hos Morten, og jeg er så glad for, at han har hjulpet mig så godt med dels at styrke mit selvværd og dels at opbygge min selvtillid. Det foregik med meget få samtaler; da vi startede, var jeg ganske sikker på, at dette hér ville tage LAAANG tid, men han hjalp mig med at opklare det hele efter ganske få samtaler. Jeg kan på det varmeste anbefale ham som hjælper og som terapeut.
Poul, 53, Guldsmed

Du får bl.a.

 • En supereffektiv behandling af dit lave selvværd baseret på kognitiv terapi
 • En dybere forståelse af hvad der har skabt dit lave selvværd, og hvad der udløser det
 • Forståelse for hvad der skal til for at styrke det i det daglige og på arbejdet
 • Teknikker og værktøjer så du selv kan dæmpe dine selvkritiske tanker, når de opstår
 • En terapi der er til at forstå

Hvor lang tid tager terapien?

Kognitiv terapi er korttidsterapi, og med Concern Based Cognitive Therapy sker den terapeutiske proces endnu hurtigere, fordi vi hele tiden fokuserer på de tanker, der skaber og vedligeholder dit lave selvværd.

De fleste skal således ikke bruge mere end 4-5 sessioner for at lære, hvordan de håndterer deres selvkritiske tanker, så de ikke mere lader sig styre af dem, og selv kan fortsætte arbejdet med at styrke deres selvværd.

Jeg var hende der skulle være perfekt i alt. Hende der havde overdrevent høje krav til mig selv. Det fyldte til sidst så meget i mit liv, at stress, angst og bekymringer, blev tro følgesvende. På kort tid hjalp Morten mig, ved hjælp af forskellige værktøjer, til at nedtone alle disse høje og til tider urealistiske krav. Jeg lever nu et liv hvor jeg ved, at så længe jeg gør mit bedste, er det godt nok. Og sikke en befrielse. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke kendte til Morten noget før. Forløbet foregik over telefonen, hvilket var dejligt fleksibelt, da det kunne foregå lige når det passede mig.
Jeannet, Selvstændig, 44 år

Jeg kan også hjælpe dig af med dit lave selvværd

Ring til mig i dag på 29906196 eller brug kontaktformularen og få en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale på 30 minutter over telefonen om dine selvkritiske tanker, og hvordan jeg kan hjælpe dig af med dit lave selvværd

Kontakt

Hvidehus
Valbygårdsvej 64A
2500 Valby
Telefon: 29906196
Mail: info@bekymringsterapi.dk

Vil du af med dit lave selvværd?

Ring til mig i dag på 29906196 eller brug kontaktformularen og få en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale på 30 minutter over telefonen om dine selvkritiske tanker, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at slippe af med dit lave selvværd

BEKYMRINGSTERAPI.DK

Vil du af med dit lave selvværd?

Ring til mig i dag på 29906196 eller brug kontaktformularen og få en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale på 30 minutter over telefonen om dine selvkritiske tanker, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at slippe af med dit lave selvværd