Psykoterapi over telefonen der virker hurtigt og effektivt

Som psykoterapeut behandler jeg hvert år hundredvis af mennesker med angst over telefonen, hvoraf mange også lider af depressioner, lavt selvværd og stress, som jeg også behandler dem for, så jeg garanterer dig for, jeg også kan hjælpe dig.

Dine negative tanker er langt mere rationelle, end du tror, og det betyder, at du kan slippe af med dem, hvis du undersøger dem på den rigtige måde, hvilket er det, jeg hjælper dig med at gøre.

Det betyder også, at det ikke betyder noget for terapien, om vi sidder fysisk overfor hinanden og taler sammen, eller om vi gør det over telefonen.

Terapi over telefonen foregår derfor på præcis samme måde, som hvis vi havde mødtes fysisk bortset fra, at vi ikke kan se hinanden.

Så givende samtaler hvor Morten så professionelt og omsorgsfuldt fandt ind til kernen af min angst på bare 3 behandlinger over mobilen. Jeg er ham dybt taknemmelig for at turde gå ud i livet igen. Efter mange år med angst og “isolation” fik jeg endelig den behandling, som jeg havde brug for. Jeg vil på det varmeste anbefale så dygtig en psykoterapeut som Morten.
Lisette, 56 år, Lægesekretær

Jeg var selvstændig og gik ned med stress men da det skete havde jeg ikke mulighed for at stoppe med at arbejde, det udviklede sig hurtigt til panikanfald som jeg havde et års tid og generaliserende angst. Jeg kunne til sidst ikke køre på arbejde, børnene i skole, var bange for at køre bil generelt alle steder og komme væk fra mit eget hjem, handle, være social, dødsangst, spiste når jeg var bange. Havde klaustrofobi for diverse ting. Jeg har prøvet hypnose, kognitiv behandling, alm. psykolog, men den der fjernede min angst var Morten, det foregik over tlf og det kan klart anbefales da jeg ikke kunne gå væk fra mit hjem istarten og efterfølgende gå tur/arbejde imens “walk and talk” 😉 Idag har jeg ikke angst og tænker ikke på det. Har fået mit liv tilbage. Er begyndt på arbejde igen. Jeg er såååå glad og stolt af og for at nå hertil. Tak for hjælpen Morten
Veronika, 32, Selvstændig

Et par samtaler er ofte nok - skal jeg også hjælpe dig af med din angst, depression, stress eller lave selvværd?

Få en tid til 30 minutters gratis og uforpligtende samtale over telefonen om dine negative tanker, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at slippe af med dem hurtigt og effektivt

Virker det hver gang?

Ja, hver gang.

Jeg har siden 2017 hvert år behandlet hundredvis af mennesker over telefonen, hvoraf mange tidligere har fået behandling hos psykoterapeuter, psykiatere og psykologer, uden at det har hjulpet dem.

De fleste bliver derfor ikke kun overrasket over, at deres negative tanker faktisk kan behandles, så de forsvinder, men også over, hvor hurtigt det kan lade sig gøre over telefonen.

 

Jeg vil på det varmeste anbefale Morten som behandler. Morten er skarp til at analysere og hans metode er yderst effektiv. Jeg blev hjulpet af med mine mindreværdsproblemer og negative tanker med kun få samtaler. Her har andre behandlere ikke kunnet hjælpe mig. Samtalerne med Morten foregik telefonisk, hvilket jeg synes er meget rart og nemt. Morten er desuden meget behagelig at tale med og han er hurtig til at finde årsagen til problemet og løsningen. Så alt i alt er Bekymringsterapi ved Morten noget, jeg på det varmeste vil anbefale.
Katrine, 57 år, Laborant

Hvor lang tid tager et typisk forløb over telefonen?

Traditionel kognitiv terapi er korttidsterapi og en af de mest veldokumenterede behandlingsformer mod bl.a. angst og depression.

Allerede efter første gang vil du få en helt ny oplevelse af kontrol over dine negative tanker, og de fleste behøver ikke mere end et par gange, før deres negative tanker ikke længere styrer deres liv.

Jeg kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Behandling af angst, eks. panikangst, social angst, præstationsangst, fobier, generaliseret angst (GAD)
  • Behandling af depression og depressive tanker
  • Katastrofetanker
  • Lavt selvværd
  • Stress og udbrændthed
  • Parproblemer
  • Håndtering af sorg, tab og kriser, eks. ved skilsmisse, fyring og mobning

Havde kørt mig selv helt ud med stress og bekymringer, der udviklede sig til angst og depression. På meget kort tid fik Morten hjulpet mig med at rydde op i mit hoved og gav mig livsglæden tilbage. Samtalerne foregik over telefon, og det fungerede perfekt, da jeg ikke på daværende tidspunkt kunne overskue at forlade mit hus. Kan kun anbefale bekymringterapi til andre, uanset om man har stress, angst eller depression. Jannie, 35 år, Selvstændig

Jeg kan også hjælpe dig af med din angst, depression, stress eller lave selvværd

Ring til mig nu på 29906196 eller brug kontaktformularen og få en gratis og uforpligtende samtale på 30 minutter over telefonen om din angst, depression, stress, lave selvværd eller andre negative tanker, og hvordan jeg kan hjælpe dig hurtigt og effektivt

Kontakt

Hvidehus
Valbygårdsvej 64A
2500 Valby
Telefon: 29906196
Mail: info@bekymringsterapi.dk

Vil du af med angst, depression, stress, lavt selvværd?

Så ring til mig i dag på 29906196 eller brug kontaktformularen og få en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale på 30 minutter over telefonen om din angst, depression, stress, lave selvværd eller andre negative tanker, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at slippe af med dem

BEKYMRINGSTERAPI.DK

Vil du af med angst, depression, stress, lavt selvværd?

Så ring til mig i dag på 29906196 eller brug kontaktformularen og få en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale på 30 minutter over telefonen om din angst, depression, stress, lave selvværd eller andre negative tanker, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at slippe af med dem