Psykoterapi der også virker over telefonen

Få behandling over telefonen

Som psykoterapeut behandler jeg også angst, depression, lavt selvværd og stress med Concern Based Cognitive Therapy over telefonen, og jeg garanterer dig for, jeg også kan hjælpe dig.

Vores negative tanker er langt mere rationelle, end vi tror, og det betyder, at vi kan slippe af med de problemer, de skaber for os, hvis blot vi ved, hvordan vi undersøger vores tanker på den rigtige måde.

Concern Based Cognitive Therapy er derfor som skabt til terapi over telefonen, fordi det er en utrolig effektiv og hurtig behandlingsform af specielt angst, depression, stress og lavt selvværd, og fordi det ikke betyder noget for resultatet, om vi kan se hinanden fysisk, når vi taler sammen.

Så givende samtaler hvor Morten så professionelt og omsorgsfuldt fandt ind til kernen af min angst på bare 3 behandlinger over mobilen. Jeg er ham dybt taknemmelig for at turde gå ud i livet igen. Efter mange år med angst og “isolation” fik jeg endelig den behandling, som jeg havde brug for. Jeg vil på det varmeste anbefale så dygtig en psykoterapeut som Morten.
Lisette, 56 år, Lægesekretær

Hvordan foregår terapi over telefonen?

Terapi over telefonen foregår på præcis samme måde, som hvis vi havde mødtes fysisk, bortset fra at vores samtale foregår over telefonen.

Mange fortæller, at det føles som at sidde og tale i telefonen med en nær ven om ens problemer, men også at det kan være lettere at tale om ting, der er personlige, når man ikke sidder fysisk overfor hinanden.

Som psykoterapeut følger jeg i øvrigt Dansk Psykoterapeutforenings etiske regler, så alle personlige forhold, som jeg erfarer under din terapi, er fuldt fortrolige.

Virker det?

Ja, hver gang!

Jeg behandler hvert år mellem 100-150 klienter over telefonen, og mange af dem, der henvender sig til mig, får medicin mod angst eller depression, eller har fået behandling hos andre psykoterapeuter og psykologer, uden at det har fået deres negative tanker til at forsvinde.

De fleste bliver derfor ikke kun overrasket over, hvor effektiv en behandlingsform Concern Based Cognitive Therapy er, men også over at det også kan lade sig gøre over telefonen.

 

Samtalerne foregik over telefon, og det fungerede perfekt, da jeg ikke på daværende tidspunkt kunne overskue at forlade mit hus. Morten hjalp mig på den rigtige side igen på meget kort tid. Kan kun anbefale bekymringterapi til andre, uanset om man har stress, angst eller depression.
Jannie, 35 år, selvstændig

Jeg vil på det varmeste anbefale Morten som behandler. Morten er skarp til at analysere og hans metode er yderst effektiv. Jeg blev hjulpet af med mine mindreværdsproblemer og negative tanker med kun få samtaler. Her har andre behandlere ikke kunnet hjælpe mig. Samtalerne med Morten foregik telefonisk, hvilket jeg synes er meget rart og nemt. Morten er desuden meget behagelig at tale med og han er hurtig til at finde årsagen til problemet og løsningen. Så alt i alt er Bekymringsterapi ved Morten noget, jeg på det varmeste vil anbefale.
Katrine, 57 år, Laborant

Hvor lang tid tager et typisk forløb over telefonen?

Traditionel kognitiv terapi er korttidsterapi og en af de mest veldokumenterede behandlingsformer mod bl.a. angst og depression.

Med Concern Based Cognitive Therapy sker behandlingsforløbet endnu hurtigere, hvad enten behandlingen sker som fysisk terapi eller over telefonen.

Allerede efter første gang vil du få en helt ny oplevelse af kontrol over dine tanker, og de fleste behøver ikke mere end 4-5 gange, før de negative tanker ikke længere styrer deres liv.

Slip af med de negative tanker

Brug kontaktformularen og få en tid, der passer dig, til 30 minutters gratis, anonym, fortrolig og uforpligtende samtale over telefonen om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Kontakt

Hvidehus
Valbygårdsvej 64A
2500 Valby
Telefon: 29906196
Mail: info@bekymringsterapi.dk

Jeg kan hjælpe dig

Kontakt mig og bestil en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale over telefonen om dit problem, og hvordan jeg kan hjælpe dig

BEKYMRINGSTERAPI.DK

Jeg kan hjælpe dig

Kontakt mig og bestil en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale på 30 minutter over telefonen om dit problem, og hvordan jeg kan hjælpe dig