Om mig

Jeg hedder Morten Hansen og er født i 1973, og jeg behandler som psykoterapeut ca. 100 klienter årligt for bl.a. angstlidelser, depression, stress og lavt selvværd – og jeg lover dig, jeg også kan hjælpe dig.

Mit udgangspunkt er Concern Based Cognitive Therapy, og som psykoterapeut med egen praksis er jeg underlagt Dansk Psykoterapeutforenings etiske regler, og har derfor tavshedspligt vedrørende alle personlige forhold, som jeg erfarer under terapien.

For tiden er jeg ved at skrive en bog om mine erfaringer med Concern Based Cognitive Therapy, som efter planen skal udkomme på et større amerikansk forlag efteråret 2020.

Privat bor jeg i København sammen med min kæreste og min søn på 6 år.

Jeg gik til psykolog for behandling af angst og bekymringer. Min angst vendte tilbage. Så fandt jeg Morten og det foregik telefonisk. Var lidt skeptisk overfor det, men det er den bedste terapi jeg har prøvet. At kunne sidde hjemme i trygge omgivelser og snakke med Morten omkring mine problemer, har hjulpet mig tilbage til en dejlig hverdag med højt humør. Kan klart anbefales!
Niels, 42 år, Bygningskonstruktør

Havde kørt mig selv helt ud med stress og bekymringer, der udviklede sig til angst og depression. På meget kort tid fik Morten hjulpet mig med at rydde op i mit hoved og gav mig livsglæden tilbage. Samtalerne foregik over telefon, og det fungerede perfekt, da jeg ikke på daværende tidspunkt kunne overskue at forlade mit hus. Kan kun anbefale bekymringterapi til andre, uanset om man har stress, angst eller depression.
Jannie, 35 år, Selvstændig

Jeg kan også hjælpe dig

Brug kontaktformularen og få en tid, der passer dig, til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale på 30 minutter over telefonen om, hvordan du slipper af med din angst, depression, stress eller lave selvværd

Morten Hansen, Psykoterapeut

Kontakt

Hvidehus
Valbygårdsvej 64A
2500 Valby
Telefon: 29906196
Mail: info@bekymringsterapi.dk

Jeg kan hjælpe dig

Kontakt mig og bestil en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale over telefonen om dit problem, og hvordan jeg kan hjælpe dig

BEKYMRINGSTERAPI.DK

Jeg kan hjælpe dig

Kontakt mig og bestil en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale på 30 minutter over telefonen om dit problem, og hvordan jeg kan hjælpe dig