Effektiv behandling af lavt selvværd

Lær at opløse dine selvkritiske tanker

Dine selvkritiske tanker er langt mere rationelt begrundet, end du tror, men det betyder også, at du kan slippe af med dit lave selvværd, hvis blot du ved, hvordan du undersøger dem på den rigtige måde.

Som psykoterapeut har jeg hjulpet masser af mennesker med at slippe af med et lavt selvværd, og jeg garanterer dig for, at jeg også kan hjælpe dig og lære dig, hvordan du håndterer dine selvkritiske tanker, så de enten helt forsvinder, eller bliver dæmpet så meget, at de vil holde op med at styre dit liv.

Effektiv behandling af lavt selvværd

Lær at opløse dine selvkritiske tanker

Dine selvkritiske tanker er langt mere rationelt begrundet, end du tror, men det betyder også, at du kan slippe af med dit lave selvværd, hvis blot du ved, hvordan du undersøger dem på den rigtige måde.

Som psykoterapeut har jeg hjulpet masser af mennesker med at slippe af med et lavt selvværd, og jeg garanterer dig for, at jeg også kan hjælpe dig og lære dig, hvordan du håndterer dine selvkritiske tanker, så de enten helt forsvinder, eller bliver dæmpet så meget, at de vil holde op med at styre dit liv.

Jeg vil på det varmeste anbefale Morten som behandler. Morten er skarp til at analysere og hans metode er yderst effektiv. Jeg blev hjulpet af med mine mindreværdsproblemer og negative tanker med kun få samtaler. Her har andre behandlere ikke kunnet hjælpe mig. Samtalerne med Morten foregik telefonisk, hvilket jeg synes er meget rart og nemt. Morten er desuden meget behagelig at tale med og han er hurtig til at finde årsagen til problemet og løsningen. Så alt i alt er Bekymringsterapi ved Morten noget, jeg på det varmeste vil anbefale.
Katrine, 57 år, Laborant

Hvad går terapien ud på?

Den terapi, jeg bruger kaldes Concern Based Cognitive Therapy (CBCT), og den er en ekstremt effektiv form for kognitiv terapi mod lavt selvværd, fordi dens fokus er på den skjulte logik, der ligger bag de tanker, der skaber og vedligeholder dit lave selvværd.

Dybest set handler dit lave selvværd om, at du er bange eller nervøs for, at der sker noget, du ikke ønsker, nemlig at fejle eller blive afvist, men det gør også, at de tanker, der skaber dit lave selvværd, er langt mere rationelle, end du tror, fordi du bevidst og ubevidst altid begrunder dine negative forestillinger om fremtiden.

Ved at undersøge dine negative forestillinger om fremtiden på den rigtige måde bliver du derfor i stand til selv at håndtere dine selvkritiske tanker, så de hurtigt vil holde op med at hæmme og begrænse dig og dit selvværd blive styrket.

Slip af med dit lave selvværd

Få en tid til 30 minutters gratis, anonym, fortrolig og uforpligtende samtale over telefonen om, hvordan bekymringsterapi kan hjælpe dig med at komme af med dit lave selvværd

Virker det?

Ja, jeg har hjulpet rigtig mange mennesker med lavt selvværd, hvoraf mange ofte også har prøvet andre psykoterapeuter og psykologer uden resultat før mig.

Generelt bliver mine klienter ikke kun forbløffet over, hvor effektiv Concern Based Cognitive Therapy er, men også over, hvor hurtigt deres selvkritiske tanker forsvinder og deres selvværd styrkes.

Har du lavt selvværd?

Følgende er ofte tegn på lavt selvværd:

 • Du er ekstremt god til at finde fejl hos dig selv
 • Du fører ofte negative indre dialoger om dig selv
 • Du skal altid være perfekt
 • Du må aldrig lave fejl
 • Din indre kritiker fortæller dig konstant, at du ikke er lige så god som andre
 • Du higer efter andres ros og anerkendelse
 • Du er dårlig til at sige fra
 • Får du ros eller anerkendelse, føler du inderst inde ikke, at du har gjort dig fortjent til den og forklarer det ved enten held eller snyd
 • Du er aldrig tilfreds med dig selv

Det med at undersøge mine egne grunde til mine negative tanker er fantastisk. Før jeg mødte Morten, led jeg meget under mine negative tanker, men nu har jeg lært at håndtere dem på en helt anden måde, end jeg troede, var muligt. Eneste minus er vel, at jeg ikke har hørt om bekymringsterapi noget før 😉
Henrik, 45 år, Elektriker

Du får bl.a.

 • En supereffektiv behandling af dit lave selvværd baseret på kognitiv terapi
 • En dybere forståelse af hvad der har skabt dit lave selvværd, og hvad der udløser det
 • Forståelse for hvad der skal til for at styrke det i det daglige og på arbejdet
 • Teknikker og værktøjer så du selv kan dæmpe dine selvkritiske tanker, når de opstår
 • En terapi der er til at forstå

Hvor lang tid tager terapien?

Kognitiv terapi er korttidsterapi, og med Concern Based Cognitive Therapy sker den terapeutiske proces endnu hurtigere, fordi vi hele tiden fokuserer på de tanker, der skaber og vedligeholder dit lave selvværd.

De fleste skal således ikke bruge mere end 4-5 sessioner for at lære, hvordan de håndterer deres selvkritiske tanker, så de ikke mere lader sig styre af dem, og selv kan fortsætte arbejdet med at styrke deres selvværd.

Vil du af med dit lave selvværd?

Brug kontaktformularen og få en tid til 30 minutters gratis, anonym, fortrolig og uforpligtende samtale over telefonen om, hvordan bekymringsterapi kan hjælpe dig af med dit lave selvværd

Kontakt

Hvidehus
Valbygårdsvej 64A
2500 Valby
Telefon: 29906196
Mail: info@bekymringsterapi.dk

Jeg kan hjælpe dig

Kontakt mig og bestil en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale over telefonen om dit problem, og hvordan jeg kan hjælpe dig

BEKYMRINGSTERAPI.DK

Jeg kan hjælpe dig

Kontakt mig og bestil en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale på 30 minutter over telefonen om dit problem, og hvordan jeg kan hjælpe dig