Behandling af angst der virker

Slip af med angsten i dag

Jeg er en erfaren psykoterapeut med speciale i angst, der hvert år hjælper 100-150 klienter med at slippe af med deres angst.

Din angst er langt mere rationelt begrundet, end du tror, og det betyder, at du kan slippe af med angsten, hvis blot du ved, hvordan du undersøger de tanker, der skaber din angst, på den rigtige måde.

Det er det, jeg hjælper dig med som psykoterapeut, og Concern Based Cognitive Therapy, som jeg anvender, er så effektiv, at jeg garanterer dig for, at din angst vil forsvinde i løbet af kort tid.

Det spiller ingen rolle for behandlingen af din angst, om vi kan se hinanden fysisk, så i tilfælde af, at du bor langt væk fra min klinik i København, foregår behandlingen over telefonen.

Behandling af angst der virker

Slip af med angsten i dag

Jeg er en erfaren psykoterapeut med speciale i angst, der hvert år hjælper 100-150 klienter med at slippe af med deres angst.

Din angst er langt mere rationelt begrundet, end du tror, og det betyder, at du kan slippe af med angsten, hvis blot du ved, hvordan du undersøger de tanker, der skaber din angst, på den rigtige måde.

Det er det, jeg hjælper dig med som psykoterapeut, og Concern Based Cognitive Therapy, som jeg anvender, er så effektiv, at jeg garanterer dig for, at det ikke vil tage lang tid, før din angst er forsvundet.

Det spiller ingen rolle for resultatet af terapien, om vi kan se hinanden fysisk, så i tilfælde af at du bor langt væk fra min klinik i København, kan du også få terapi over telefonen.

Så givende samtaler hvor Morten så professionelt og omsorgsfuldt fandt ind til kernen af min angst på bare 3 behandlinger over mobilen. Jeg er ham dybt taknemmelig for at turde gå ud i livet igen. Efter mange år med angst og “isolation” fik jeg endelig den behandling, som jeg havde brug for. Jeg vil på det varmeste anbefale så dygtig en psykoterapeut som Morten.
Lisette, 56 år, Lægesekretær

Hvad går behandlingen ud på?

Dybest set handler alle vores angsttanker om, at vi enten er bange eller nervøse for, at der sker noget, vi ikke ønsker.

Det gør også, at vores angst er langt mere rationelt begrundet, end vi tror, fordi vi bevidst og ubevidst altid begrunder de negative tanker, der skaber vores angst.

I Concern Based Cognitive Therapy (CBCT) tager vi derfor udgangspunkt i den skjulte logik, der ligger bag dine angsttanker, og det er derfor, at Concern Based Cognitive Therapy er en ekstremt hurtig og effektiv behandlingsform indenfor kognitiv terapi af alle former for angst.

Slip af med din angst

Få en tid, der passer dig, til 30 minutters gratis, fortrolig og uforpligtende samtale over telefonen om din angst, og hvordan jeg kan hjælpe dig

Virker det?

Ja, hver gang!

Mange af mine klienter får medicin mod angst eller har været hos andre psykoterapeuter og psykologer før mig, uden at det har fået deres angst til at forsvinde.

De fleste bliver derfor ikke kun overraskede over, at Concern Based Cognitive Therapy faktisk virker, men også over hvor hurtigt deres angst forsvinder.

Før vidste jeg ikke, hvad jeg skulle gøre, når angsten ramte mig, men efter jeg har fået terapi hos Morten, ved jeg præcis, hvad jeg skal gøre, så angsten ikke styrer mig. Jeg vil til hver en tid anbefale bekymringsterapi til andre, der lider af angst.
Katrine, 41 år, Lærer

Jeg behandler flg. angstformer:

Panikangst: Pludselige angstanfald, hvor man er bange for at få et hjertetilfælde, miste bevidstheden, blive sindssyg eller dø
Socialfobi:
Angst for at være sammen med andre mennesker, fordi man er bange for, hvad de tænker om en
Præstationsangst: Stærk angst ved tanken om at skulle præstere, f.eks. ved møder, samtaler og eksaminer
Agorafobi: Angst for at færdes, hvor der er mange mennesker, f.eks. busser, tog, supermarkeder
Generaliseret angst: En konstant følelse af angst og nervøsitet og vedvarende bekymringer
Enkelfobi: Angst for bestemte ting eller bestemte situationer, f.eks. angst for edderkopper, at komme til at rødme, lukkede rum

Efter terapi hos Morten er jeg blevet meget klogere på min angst. Jeg har lært en masse, jeg kan bruge, men det bedste er, at jeg selv kan undersøge tankerne bag min angst, så den opløser sig selv.
Thomas, 43 år, Account Manager

Hvor lang tid tager behandlingen?

Kognitiv terapi er en af de mest veldokumenterede former for korttidsterapi mod angst, og med Concern Based Cognitive Therapy sker behandlingsprocessen endnu hurtigere.

Allerede efter den første gang, vi har talt sammen, vil du opleve en helt ny kontrol over dine angsttanker, og de fleste behøver ikke mere end 4-5 gange, før de kan håndtere deres angst, så den ikke længere styrer deres liv.

Du får bl.a.

  • En supereffektiv angstbehandling baseret på kognitiv terapi, der med garanti virker
  • En dybere forståelse af hvad der skaber din angst, og hvad der opretholder den
  • Teknikker og værktøjer så du selv kan dæmpe dine angstfyldte tanker, når de opstår
  • Hjælp og støtte til at udfordre din angst, så du holder op med at flygte fra den
  • En ny oplevelse af din angst som noget, du kan kontrollere

Efter tilbagevendende angsttanker, som fik hovedet til at boble og berøvede min livsglæde tog jeg kontakt til Morten. Morten skar hurtigt ind til benet og i fællesskab fik vi styr på deres ophav, og jeg står nu meget stærkere den dag i dag. Hele det terapeutiske forløb foregik telefonisk, da jeg bor i udlandet.
Anders, 30 år, Konsulent

Jeg kan også hjælpe dig af med din angst

Ring til mig nu på 29906196 eller brug kontaktformularen og få en tid, der passer dig, til 30 minutters gratis, anonym, fortrolig og uforpligtende samtale over telefonen om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at blive angstfri

Kontakt

Hvidehus
Valbygårdsvej 64A
2500 Valby
Telefon: 29906196
Mail: info@bekymringsterapi.dk

Jeg kan hjælpe dig

Kontakt mig og bestil en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale over telefonen om dit problem, og hvordan jeg kan hjælpe dig

BEKYMRINGSTERAPI.DK

Jeg kan hjælpe dig

Kontakt mig og bestil en tid til en gratis, fortrolig og uforpligtende samtale på 30 minutter over telefonen om dit problem, og hvordan jeg kan hjælpe dig